Support > Spørgsmål > Jeg får fejlmeddelelsen "Fejl i API", når jeg prøver at logge på. Hvad skal jeg gøre?
Jeg får fejlmeddelelsen "Fejl i API", når jeg prøver at logge på. Hvad skal jeg gøre?
Prøv følgende, hvis du ikke allerede har gjort det:
  • Foretag en indbetaling på Betfair.
  • Verificer din alder på Betfair.
  • Opdater dit .NET Framework.
Kontakt os på kontakt@traderline.dk, hvis ovenstående ikke løser dit problem. Vedhæft så vidt muligt et billede af problemet.
Vi bruger cookies til at forbedre og tilpasse din oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at benytte vores website, accepterer du vores brug af cookies. Få flere oplysninger