Support > Spørgsmål > Jeg har betalt mit abonnement på Traderline, men har siden modtaget en e-mail om, at der er sket en fejl under behandlingen af abonnementet. Hvad skal jeg gøre?
Jeg har betalt mit abonnement på Traderline, men har siden modtaget en e-mail om, at der er sket en fejl under behandlingen af abonnementet. Hvad skal jeg gøre?
Selvom betalingen er trukket fra din konto, har vores system ikke været i stand til at bekræfte den. Vi sender derfor en besked om, at der er sket en fejl under behandlingen af din abonnementstilmelding. Som regel er vi dog i stand til at bekræfte din betaling manuelt og derefter oprette dit abonnement.
Kontakt os på kontakt@traderline.dk, og fortæl os om fejlen.
Vi bruger cookies til at forbedre og tilpasse din oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at benytte vores website, accepterer du vores brug af cookies. Få flere oplysninger