Support > Spørgsmål > Hvordan annullerer jeg mine spil?
Hvordan annullerer jeg mine spil?
Når du har placeret et spil, kan du kun annullere det, hvis det endnu ikke er blevet matchet. Så snart et spil er blevet matchet, kan det ikke længere annulleres.
Du annullerer et umatchet spil ved at trykke på indsatsen i den stige (i grænsefladen Stige), hvor spillet er placeret. Du kan også annullere dine spil ved at klikke på knappen "Annuller spil" i menuen til højre under fanen "Umatchede spil".
Vi bruger cookies til at forbedre og tilpasse din oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at benytte vores website, accepterer du vores brug af cookies. Få flere oplysninger
X