Support > Spørgsmål > Jeg får fejlmeddelelsen "Der et opstået en fejl, prøv igen", når jeg prøver at logge på. Hvad skal jeg gøre?
Jeg får fejlmeddelelsen "Der et opstået en fejl, prøv igen", når jeg prøver at logge på. Hvad skal jeg gøre?
Prøv følgende for at løse problemet:
  • Opdater dit .NET Framework.
Kontakt os på kontakt@traderline.dk, hvis ovenstående ikke løser dit problem. Beskriv, hvornår du sidst var i stand til at logge på Traderline, og vedhæft så vidt muligt et billede af problemet.
Vi bruger cookies til at forbedre og tilpasse din oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at benytte vores website, accepterer du vores brug af cookies. Få flere oplysninger