Support > Spørgsmål > Hvad sker der, hvis jeg trykker flere gange på knappen "Trade"?
Hvad sker der, hvis jeg trykker flere gange på knappen "Trade"?
Knappen Trade fungerer på samme måde som funktionen Cash Out på Betfair. Dvs., den placerer de nødvendige spil, så alle åbne trades lukkes. Hvis du klikker på knappen Trade igen, inden dine trades er blevet lukket, placerer Traderline de spil, der er nødvendige for at lukke de åbne trades, endnu en gang.
Dvs., hvis dit første klik på Trade ikke har nået at lukke dine trades, vil det andet klik placere endnu en omgang spil på markedet. Hvis dit første klik på Trade allerede har lukket dine trades, får det andet tryk ingen effekt.
Vi bruger cookies til at forbedre og tilpasse din oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at benytte vores website, accepterer du vores brug af cookies. Få flere oplysninger