Support > Spørgsmål > Oddsene ændrede sig, mens jeg ventede på, at mit bet blev behandlet. Hvad gør jeg?
Oddsene ændrede sig, mens jeg ventede på, at mit bet blev behandlet. Hvad gør jeg?
Når du klikker på knappen Trade eller placerer et bet manuelt på et marked, sender Traderline en anmodning til Betfair om placering af bettet. I ventetiden risikerer du, at oddsene på markedet ændrer sig, så dit bet ikke bliver matchet.
  • Hvis du placerede dit bet manuelt, forbliver bettet umatchet, fordi det odds, du placerede bettet til, ikke længere er tilgængeligt.
  • Hvis du placerede dit bet via knappen Trade, placeres dit bet til markedets aktuelle odds. Dvs. til det odds, markedet har ændret sig til.
Vi bruger cookies til at forbedre og tilpasse din oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at benytte vores website, accepterer du vores brug af cookies. Få flere oplysninger