Support > Spørgsmål > Kan jeg bruge Traderline på en Mac?
Kan jeg bruge Traderline på en Mac?
Traderline findes i øjeblikket kun til Windows. Hvis du vil bruge Traderline på en Mac, skal du anvende softwaren VirtualBox.
Traderlines downloadside indeholder en udførlig vejledning til, hvordan du installerer Traderline på en Mac.
Vi bruger cookies til at forbedre og tilpasse din oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at benytte vores website, accepterer du vores brug af cookies. Få flere oplysninger