Support > Spørgsmål > Hvordan fornyer jeg mit abonnement på Traderline?
Hvordan fornyer jeg mit abonnement på Traderline?
Du fornyer dit abonnement på https://traderline.dk/opret-abonnement/.
Vælg den type abonnement – månedligt, kvartalsvist eller årligt – du ønsker, og betal derefter med din valgte betalingsmetode. Når betalingen er accepteret, modtager du en e-mail med koden til dit nye abonnement.
Koden indtaster du enten i Traderlines login-vindue eller ved at trykke på dine resterende abonnementsdage i øverste højre hjørne, når du har åbnet applikationen.
Vi bruger cookies til at forbedre og tilpasse din oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at benytte vores website, accepterer du vores brug af cookies. Få flere oplysninger